Wybierz pakiet podstawowy lub premium! Oferta promocyjna ważna tylko do 2 LUTEGO, do końca dnia!
KONFERENCJA NAUKOWO-SZKOLENIOWA

NOWE PERSPEKTYWY W DIETOTERAPII CHORÓB METABOLICZNYCH I CYWILIZACYJNYCH

2 kwietnia 2022
Warszawa lub online | Novotel Warszawa Airport

 

Nowe spojrzenie na problemy współczesnej dietoterapii

 

Gdybym w 3 słowach miała oddać czym jest dietoterapia na miarę 2022 roku byłyby to: świadomość, interdyscyplinarność i doświadczenie.

Świadomość, że nasze ciało i psychika bardzo mocno na siebie oddziałują, a dbałość o całościowy dobrostan to kierunek, w którym zmierza nowoczesna dietoterapia.
Interdyscyplinarność, czyli czerpanie z dobrodziejstw medycyny, psychologii i innych nauk, aby jeszcze skuteczniej pomagać pacjentom, poprzez kompleksowe działanie. Współpraca i transfer wiedzy pomiędzy specjalistami, a także popularyzacja medycyny stylu życia, to trendy, które zdecydowanie wspieramy.
Jesteśmy również coraz bogatsi nie tylko o nowe doświadczenia, ale także wyniki badań związane z bardzo istotnym, aktualnym problemem powikłań u pacjentów COVIDowych.
Dlatego tematem najbliższej konferencji Food Forum Ekspert są „Nowe Perspektywy w Dietoterapii” – podczas której przedstawimy świeże spojrzenie ekspertów na aktualne problemy zdrowotne Polaków oraz pokażemy najlepsze praktyki i rozwiązania, które z powodzeniem wykorzystacie w swoich gabinetach dietetycznych.

Zapraszam serdecznie!

Mariola Zmitrowicz
Redaktor Naczelna Food Forum
Czasopisma specjalistycznego o zdrowym odżywianiu

 

Zobacz zaproszenie dr n. med. Agaty Juruć

KONFERENCJA FOOD FORUM Ekspert dlaczego warto tu być?

1
TYLKO DLA PRAKTYKÓW
Do udziału w Food Forum Ekspert zapraszamy wyłącznie praktyków: dietetyków klinicznych, psychodietetyków, lekarzy gastroenterologii, pediatrii, ginekologii, specjalistów zajmujących się edukacją żywieniową i wszystkich tych, którzy pracują z dietetyką opartą na faktach.
2
NAJLEPSI PRELEGENCI
Do wystąpienia podczas wydarzenia zapraszamy najlepszych ekspertów dietetyki, medycyny i psychologii oraz praktyków, którzy dzielą się swoim doświadczeniem w temacie dietoterapii i pracy z pacjentami z chorobami metabolicznymi i cywilizacyjnymi.
3
WIEDZA EVIDENCE BASED MEDICINE&NUTRITION
Opieramy nasze prelekcje na faktach naukowych i najświeższych doniesieniach, w każdej prezentacji zawierając odnośniki do literatury przedmiotu i badań.
4
WIELOLETNIE DOŚWIADCZENIE
Tworzymy konferencje dietetyczne od 2016 roku, a na naszych wydarzeniach przeszkoliliśmy już ponad 8 500 specjalistów dietetyki!
5
SZEROKI ZAKRES TEMATYCZNY
Podczas konferencji przedstawiamy wiedzę z szerokiej gamy dziedzin
NIE PRZEGAP AKTUALNEJ PROMOCJI!
0dni
0godz.
0min.
0sek.

NA KONFERENCJI WYSTĄPIĄ:

mgr
Katarzyna Błażejewska-Stuhr
Dietetyk kliniczny, psychodietetyk
Prof. dr hab. med.
Jan Mazela
Neonatolog, pediatra
dr n.med.
Agata Juruć
Psycholog, psychoterapeuta, dietetyk
dr hab. n med.
Dorota Waśko-Czopnik
Lekarz, specjalista chorób wewnętrznych, gastroenterolog
Prof. dr hab. n. med.
Ewa Stachowska
Profesor nauk medycznych, specjalista biologii medycznej i nauk o żywieniu
Prof. dr hab. n. med.
Lucyna Ostrowska
Lekarz chorób wewnętrznych
dietetyk kliniczny
Prof. zw. dr hab. n. med.
Krzysztof Simon
Profesor nauk medycznych, specjalista chorób wewnętrznych
dr n. med.
Anna Bartnicka
Diagnosta laboratoryjny
 

PROGRAM FOOD FORUM Ekspert

mgr Katarzyna Błażejewska-Stuhr 

1

Dziecko na diecie bezglutenowej – edukacja żywieniowa i praca z emocjami

  • Dieta eliminacyjna bez glutenu - wyzwanie dla dietetyka i małego pacjenta. Jak zadbać o to, by nie umknęło nam nic w bilansowaniu diety?
  • Jak układać jadłospisy i bilansować składniki odżywcze na diecie bezglutenowej?
  • Dieta eliminacyjna a emocje, psychodietetycznym okiem - co doradzić osobie z poczuciem silnego ograniczenia na diecie bezglutenowej? 
  • Skuteczne narzędzia przydatne w edukacji żywieniowej dzieci 
 

dr hab. n. med. Dorota Waśko-Czopnik

dr n. med. Agata Juruć

2

IBS okiem lekarza, dietetyka i psychologa -  skuteczność postępowania w zespole terapeutycznym

  • Diagnoza IBS - aktualny algorytm diagnostyczny u pacjentów z podejrzeniem IBS 
  • Najnowsze postępy w leczeniu zespołu jelita drażliwego oraz nowe preparaty korzystne w terapii zespołu jelita drażliwego
  • Dieta, suplementacja i probiotykoterapia w IBS okiem gastroenterologa-dietetyka 
  • Czynniki psychiczne mające znaczenie w przebiegu i patogenezie zespołu jelita nadwrażliwego 
  • Konsekwencje psychologiczne choroby i współistniejące zaburzenia psychiczne 
  • Formy oddziaływań psychologicznych i rodzaje psychoterapii o udowodnionej skuteczności w redukcji objawów IBS w oparciu o wyniki aktualnych badań naukowych
 

Prof. dr hab. med.  Jan Mazela

3

Wyzwania okresu wczesnodziecięcego dzieci matek z zespołami metabolicznymi

  • Ciąża i zespół metaboliczny - czym grozi i jakie konsekwencje niesie dla dziecka i ciężarnej?
  • Wskazówki żywienia dla kobiety w ciąży obciążonej zespołem metabolicznym
  • Kontrowersje wokół redukcji masy ciała kobiety ciężarnej
  • Dziecko matki z zespołem metabolicznym w gabinecie lekarza i dietetyka - co kontrolujemy, co nas niepokoi?
 

Prof. dr hab. n. med. Ewa Stachowska

4

Mikrobiota a profil lipidowy – nowe fakty

  • Bakterie jelitowe a blaszka miażdżycowa - co mikrobiota jelitowa ma wspólnego z chorobami układu sercowo-naczyniowego?
  • Krótkołańcuchowe kwasy tłuszczowe (SCFA) a zmiany ciśnienia krwi
  • Zmiany poziomu frakcji cholesterolu przy antybiotykoterapii i probiotykoterapii - co na to nauka?
  • Wskazówki probiotykoterapii i dietoterapii dla unormowania profilu lipidowego
 

Prof. dr hab. n. med. Lucyna Ostrowska

5

Praca dietetyka w zespole terapeutycznym leczenia choroby otyłościowej

  • Współczesne standardy leczenia otyłości (kanadyjskie i polskie aktualne stanowiska ekspertów)
  • Zapobieganie i profilaktyka nadwagi i choroby otyłościowej z perspektywy dietetyka
  • Rola dietetyka w zespole leczącym chorobę otyłościową - filary interdyscyplinarnej współpracy
  • Jak przygotować pacjenta do bariatrycznego (chirurgicznego) leczenia choroby otyłościowej?
  • Praca i zadania dietetyka w zespołowej opiece nad pacjentem z otyłością po zabiegu bariatrycznym.
 

Prof. zw. dr hab. n. med. Krzysztof Simon

6

MAFLD (metabolic dysfunction - associated fatty liver disease)– zagrożenia wątrobowe i pozawątrobowe. Najczęstsze błędy w terapii MAFLD

  • MAFLD a NAFLD - przyczyny zmiany nomenklatury i jej wpływ się na postępowanie diagnostyczne i terapeutyczne
  • Dekalog leczenia i diagnocowania MAFLD 
  • Zagrożenia wątrobowe i pozawątrobowe w MAFLD
  • Zalecane i niezalecane schematy i zalecenia żywieniowe w MAFLD
  • Najczęstsze błędy i dobre praktyki w terapii MAFLD
 

dr n. med. Anna Bartnicka

7

Mikrobiota i probiotykoterapia w zaburzeniach hormonalnych i chorobach cywilizacyjnych - PCOS, otyłość, cukrzyca, choroby tarczycy

  • Czy probiotykoterapia może wspierać płodność? Mikrobiota a PCOS i hormony płciowe.
  • Hormony głodu i sytości a mikrobiota – perspektywy wykorzystania probiotykoterapii jako wsparcia terapii otyłości
  • Zaburzenia gospodarki węglowodanowej a mikrobiota – wpływ probiotykoterapii na poziom insuliny i glikemię
  • Choroba Hashimoto i inne choroby tarczycy - mechanizm działania probiotyków w chorobach tarczycy
 

Prowadzi:
Informacje wkrótce! 

8

Powikłania COVID-19  – jak możemy pomóc pacjentom? 

  • Problemy pacjentów po przechorowaniu COVID-19 - powikłania długofalowe
  • Zestawienie zaleceń żywieniowych podczas pandemii COVID-19 - jak wesprzeć regenerację po hospitalizacji?
  • Zaburzenia smaku, apetytu, zmęczenie i inne dolegliwości pacjentów - wskazówki praktyczne i algorytm postępowania żywieniowego
  • Zaburzenia gastryczne przy infekcji COVID-19 - dysbioza i zaburzenia odporności
  • Odporność a odżywianie oraz witaminy i składniki mineralne stosowane w COVID-19

FOOD FORUM Ekspert to więcej niż konferencja!

Otrzymasz najświeższe informacje o nowych wytycznych i doniesieniach naukowych
Zasięgniesz porady ekspertów w nurtujących Cię kwestiach z dziedziny dietetyki i medycyny
Przekażemy Ci praktyczną wiedzę, opartą o aktualne dane naukowe
Poznasz sprawdzone metody dietoterapii, które wykorzystasz w swojej praktyce zawodowej
Weźmiesz udział w merytorycznych dyskusjach z prelegentami po wykładach oraz w kuluarach
Dostaniesz dostęp do wszystkich prezentacji i nagrań wykładów po konferencji, dzięki czemu możesz skupić się na słuchaniu prelekcji
Otrzymasz drukowany certyfikat potwierdzający Twój udział w konferencji Food Forum Ekspert
Możesz wybrać, czy chcesz być z nami stacjonarnie czy online

 

Zobacz zaproszenie prof. dr hab. n. med. Ewy Stachowskiej

 
 
 

Warszawa lub online, 02.04.2022

W tym roku możecie do nas dołączyć w wersji stacjonarnej oraz online. Dodatkowo po wydarzeniu otrzymujecie dostęp do nagrań wykładów niezależnie od tego, w jakiej formie się spotkamy. Formuła online dała nam nowe możliwości organizacji wydarzenia, ale nie ukrywamy, że nie możemy się doczekać spotkania na żywo po tak długim okresie spotkań wirtualnych.

 

Czego nauczysz się dzięki udziałowi w konferencji?

  • Będziesz potrafił pracować z dziećmi wymagającymi wykluczenia glutenu, dzięki czemu dobierzesz indywidualne postępowanie dietetyczne i ułożysz zbilansowany jadłospis.
  • Wyposażysz się w interdyscyplinarną wiedzę z zakresu gastroenterologii, dietetyki, psychologii i innych dziedzin, dzięki czemu podejdziesz holistycznie do każdego przypadku.
  • Poznasz nowe metody pracy z pacjentami z chorobą otyłościową, dzięki czemu zwiększysz efektywność pracy ze swoimi pacjentami.
  • Będziesz potrafił prowadzić dietoterapię kobiet w ciąży obciążonych zespołami metabolicznymi, dobierając odpowiednie zalecenia żywieniowe i strategie dietoterapii.
  • Dobierzesz odpowiednią probiotykoterapię dla pacjentów zmagających się z zaburzeniami profilu lipidowego i nie tylko, zwiększając skuteczność swojej dietoterapii.
  • Będziesz na bieżąco z najnowszymi wiadomościami na temat postępowania z pacjentami postCOVIDowymi, dzięki czemu będziesz potrafił pomóc swoim pacjentom w rekonwalescencji po chorobie.
  • Zdobędziesz wskazówki od najlepszych specjalistów dietetyki i medycyny w Polsce, które z powodzeniem wprowadzisz w swojej codziennej pracy z pacjentem.

ZAUFAJ NASZEMU DOŚWIADCZENIU I WIEDZY

Już od prawie 10 lat działalność Food Forum  rozwijała się podążając za trendami rynku oraz potrzebami klientów.

Wydawane przez nas czasopismo oraz warsztaty i konferencje są cenione przez szerokie grono specjalistów.

SZCZEGÓŁY O WYDARZENIU - CO OTRZYMASZ JAKO UCZESTNIK?

CERTYFIKAT:
  • Imienny, podpisany przez redakcję Food Forum
  • Drukowany na sztywnym papierze
  • Przekazany bezpośrednio po konferencji
PREZENTACJE:
  • Komplet prezentacji z całości konferencji
  • Przesłane e-mailem w formie dostępu do dedykowanej strony internetowej
  • Możliwość pobrania prezentacji w formie pliku PDF
NAGRANIA:
  • Komplet nagrań wszystkich wykładów z konferencji
  • Przesłane e-mailem w formie dostępu do dedykowanej strony internetowej (razem z prezentacjami)
  • Dostęp aktywny 7 lub 30 dni (w zależności od wybranego pakietu)
BILETY GRUPOWE, RABATY I DARMOWE DOSTĘPY
  • Kupując więcej biletów, otrzymasz rabat na bilet grupowy
  • Otrzymasz Bon zniżkowy na Teczke Pracy Dietetyka
  • Otrzymasz darmowy miesięczny dostęp do programu dietetycznego (informacje wkrótce!)
  • Zdobędziesz dostęp do unikatowych kodów rabatowych na produkty Partnerów konferencji
KURSY ONLINE:

Kupując pakiet VIP otrzymasz dostęp do 2 specjalistycznych kursów online:

  • Nowe wytyczne związane z żywieniem osób z niealkoholową chorobą stłuszczeniową wątroby (NAFLD) (wartość 121,77 zł)
  • Cukrzyca od A do Z – diagnostyka laboratoryjna oraz dietoterapia cukrzycy w zależności od stosowanej metody leczenia (wartość 121,77 zł)
WELCOME PACK:
  • Uczestnicząc stacjonarnie otrzymasz torbę wypełnioną prezentami i materiałami edukacyjnymi od partnerów wydarzenia
  • W pakiecie VIP do welcome packu dodajemy specjalny prezent-niespodziankę od redakcji

Dołącz do nas i korzystaj ze wszystkich korzyści konferencjiFood Forum Ekspert

Zacznij edukację już teraz
 

Wiemy, że do 2. kwietnia jeszcze daleko, dlatego mamy dla Ciebie coś specjalnego. Kupując bilet na Konferencję Food Forum Ekspert, otrzymasz gratis e-booka „IBS okiem lekarza i dietetyka”, w którym opisujemy:

  • Kogo może dotyczyć problem zespołu jelita nadwrażliwego?
  • Jakie są objawy IBS?
  • Jakie są aktualne zasady diagnostyki i leczenia zespołu jelita nadwrażliwego?
  • + CASE STUDY pacjenta z IBS typu D
Obejrzyj nagrania lub odsłuchaj transmisji AUDIO

Jeżeli lepiej przyswajasz wiedzę ze słuchu, mamy dla Ciebie nowość – dostęp do TRANSMISJI AUDIO z Konferencji Food Forum Ekspert!
Razem z materiałami pokonferencyjnymi otrzymasz dedykowany link, pod którym wysłuchasz nagrań audio z wykładów z całości konferencji, na swoim komputerze lub telefonie.

Korzystaj od razu po zakupie z dwóch kursów dostępnych w Pakietach Premium
Nowe wytyczne związane z żywieniem osób z niealkoholową chorobą stłuszczeniową wątroby (NAFLD)
 

Specjalistyczny program szkoleniowy dla dietetyków, lekarzy oraz specjalistów żywienia, mający na celu przekazanie praktycznej najnowszych wytycznych oraz wiedzy praktycznej na temat badań, diagnostyki oraz dietoterapii niealkoholowej stłuszczeniowej choroby wątroby.

CERTYFIKOWANE SZKOLENIE: Cukrzyca od A do Z – diagnostyka laboratoryjna oraz dietoterapia cukrzycy w zależności od stosowanej metody leczenia
 

Specjalistyczny kurs dokształcający dla dietetyków, lekarzy, którzy chcą zgłębić wiedzę na temat dietoterapii cukrzycy w zależności od metody jej leczenia – dietetycznego, farmakologicznego lub w różnych modelach insulinoterapii.

Welcome Pack
 

Każdy uczesnik konferencji stacjonarnej otrzyma pakiet prezentów oraz materiałów edukacyjnych od partnerów wydarzenia. Dodatkowo w pakiecie VIP do welcome packu redakcja doda prezent-niespodziankę!

Kup bilet grupowy i otrzymaj dodatkowy rabat.

Im więcej biletów kupujesz, tym większą zniżkę możesz otrzymać!
 
kupując dwa bilety, otrzymasz rabat
10 zł netto
kupując trzy bilety otrzymasz rabat
30 zł netto
kupując cztery bilety otrzymasz rabat
60 zł netto
*jeśli chcesz kupić 5 biletów lub więcej skontaktuj się z nami, przygotujemy dla Ciebie specjalną ofertę
** rabat nie obejmuje biletu Premium

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

Wypełnij formularz, aby wziąć udział w Konferencji naukowo-szkoleniowej
Kup bilet w niższej cenie do 2 LUTEGO, po tym terminie cena wzrośnie!
Oferta ważna do końca dnia!
Bilet na Konferencję STACJONARNĄ
189 zł netto
zamiast 599 zł netto
W CENIE BILETU OTRZYMASZ:
  • Udział stacjonarny w konferencji 2 kwietnia 2022 z możliwością zadawania pytań prelegentom
  • Drukowany, imienny certyfikat potwierdzający udział, podpisany przez redakcję czasopisma „Food Forum”
  • Dostęp 7 dni do nagrań wykładów
  • Transmisja Audio wydarzenia dostęp na 7 dni
  • Wymiana doświadczeń z innymi uczestnikami konferencji
  • Bon zniżkowy na Teczkę Pracy Dietetyka o wartości 150 zł
  • Zdrowy lunch i bufet kawowy
  • Welcome pack w wersji standard
  • Ebook „IBS okiem lekarza i dietetyka”
  • Prezentacje i materiały po konferencji
  • Dostęp do nowości produktowych i ofert specjalnych na stoiskach partnerów konferencji
  • Dostęp do specjalnej strefy VIP w pierwszych rzędach
  • Dostęp do 2 kursów online
Cena zmienia się 2 LUTEGO pula biletów promocyjnych jest ograniczona:
199 zł netto
Bilet na Konferencję STACJONARNĄ Premium
349 zł netto
zamiast 799 zł netto
W CENIE BILETU OTRZYMASZ:
  • Udział stacjonarny w konferencji 2 kwietnia 2022 z możliwością zadawania pytań prelegentom
  • Drukowany, imienny certyfikat potwierdzający udział, podpisany przez redakcję czasopisma „Food Forum”
  • Dostęp 30 dni do nagrań wykładów
  • Transmisja Audio wydarzenia dostęp na 30 dni
  • Wymiana doświadczeń z innymi uczestnikami konferencji
  • Bon zniżkowy na Teczkę Pracy Dietetyka o wartości 200 zł
  • Zdrowy lunch i bufet kawowy
  • Welcome pack w wersji VIP ze specjalnym prezentem
  • Ebook „IBS okiem lekarza i dietetyka”
  • Prezentacje z dodatkowymi materiałami edukacyjnymi i materiały po konferencji
  • Dostęp do nowości produktowych i ofert specjalnych na stoiskach partnerów konferencji
  • Dostęp do specjalnej strefy VIP w pierwszych rzędach
  • Dostęp do 2 kursów online
    • Nowe wytyczne związane z żywieniem osób z niealkoholową chorobą stłuszczeniową wątroby (NAFLD) (wartość 121,77 zł)
    • Cukrzyca od A do Z – diagnostyka laboratoryjna oraz dietoterapia cukrzycy w zależności od stosowanej metody leczenia (wartość 121,77 zł)
Bilet na Konferencję
ONLINE
189 zł netto
zamiast 599 zł netto
W CENIE BILETU OTRZYMASZ:
  • Udział online w konferencji 2 kwietnia 2022 z możliwością zadawania pytań prelegentom
  • E-certyfikat potwierdzający udział, podpisany przez redakcję czasopisma „Food Forum”
  • Dostęp 7 dni do nagrań wykładów
  • Transmisja Audio wydarzenia dostęp na 7 dni
  • Wymiana doświadczeń z innymi uczestnikami konferencji
  • Ebook „IBS okiem lekarza i dietetyka”
  • Bon zniżkowy na Teczkę Pracy Dietetyka o wartości 150 zł
  • Zdrowy lunch i bufet kawowy
  • Welcome pack
  • Prezentacje i materiały po konferencji
  • Dostęp do nowości produktowych i ofert specjalnych na stoiskach partnerów konferencji
  • Dostęp do specjalnej strefy VIP w pierwszych rzędach
  • Dostęp do 2 kursów online
Cena zmienia się 2 LUTEGO pula biletów promocyjnych jest ograniczona:
199 zł netto
Bilet na Konferencję
ONLINE PREMIUM
349 zł netto
zamiast 799 zł netto
W CENIE BILETU OTRZYMASZ:
  • Udział online w konferencji 2 kwietnia 2022 z możliwością zadawania pytań prelegentom
  • E-certyfikat potwierdzający udział, podpisany przez redakcję czasopisma „Food Forum”
  • Dostęp 30 dni do nagrań wykładów
  • Transmisja Audio wydarzenia dostęp na 30 dni
  • Wymiana doświadczeń z innymi uczestnikami konferencji
  • Prezentacje z dodatkowymi materiałami edukacyjnymi i materiały po konferencji
  • Dostęp do 2 kursów online
    • Nowe wytyczne związane z żywieniem osób z niealkoholową chorobą stłuszczeniową wątroby (NAFLD) (wartość 121,77 zł)
    • Cukrzyca od A do Z – diagnostyka laboratoryjna oraz dietoterapia cukrzycy w zależności od stosowanej metody leczenia (wartość 121,77 zł)
  • Ebook „IBS okiem lekarza i dietetyka”
  • Bon zniżkowy na Teczkę Pracy Dietetyka o wartości 200 zł
  • Zdrowy lunch i bufet kawowy
  • Welcome pack w wersji VIP ze specjalnym prezentem
  • Dostęp do nowości produktowych i ofert specjalnych na stoiskach partnerów konferencji
  • Dostęp do specjalnej strefy VIP w pierwszych rzędach

Czego nauczysz się dzięki udziałowi w konferencjiFood Forum Ekspert?

 
Będziesz potrafił/a pracować z dziećmi wymagającymi wykluczenia glutenu, dzięki czemu dobierzesz indywidualne postępowanie dietetyczne i ułożysz zbilansowany jadłospis.
 
Poznasz nowe metody pracy z pacjentami z chorobą otyłościową, dzięki czemu zwiększysz efektywność pracy ze swoimi pacjentami.
 
Będziesz potrafił/a prowadzić dietoterapię kobiet w ciąży obciążonych zespołami metabolicznymi, dobierając odpowiednie zalecenia żywieniowe i strategie dietoterapii.
 
Dobierzesz odpowiednią probiotykoterapię dla pacjentów zmagających się z zaburzeniami profilu lipidowego i nie tylko, zwiększając skuteczność swojej dietoterapii.
 
Będziesz na bieżąco z najnowszymi wiadomościami na temat postępowania z pacjentami postCOVIDowymi, dzięki czemu będziesz potrafił pomóc swoim pacjentom w rekonwalescencji po chorobie.
 
Zdobędziesz wskazówki od najlepszych specjalistów dietetyki i medycyny w Polsce, które z powodzeniem wprowadzisz w swojej codziennej pracy z pacjentem.
Ogromna dawka wiedzy
300 uczestników
Najlepsi prelegenci
 

Novotel Warszawa Airport
ul. 1 sierpnia 1, Warszawa

CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ?

Jeśli na stronie nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie możesz się z nami skontaktować bezpośrednio.
Skontaktuj się z nami, a nasz zespół chętnie pomoże rozwiać Twoje wątpliwości.

KONTAKT DLA UCZESTNIKÓW

Katarzyna Bąk
katarzyna.bak@forum-media.pl
+48 698 661 713
Project Manager

KONTAKT DLA UCZESTNIKÓW

Klaudia Mikołajczyk
klaudia.mikolajczyk@forum-media.pl
Project Manager

KONTAKT DLA PARTNERÓW

Mariola Zmitrowicz
mariola.zmitrowicz@forum-media.pl
+48 607 563 894
Szef redakcji

KONTAKT DLA PARTNERÓW

Roland Paprzycki
roland.paprzycki@forum-media.pl
+48 502 237 938
Specjalista ds. sprzedaży

ORGANIZATOR:
Forum Media Sp. z o.o.
ul. Polska 13
60-595 Poznań
REGON: 631046924
NIP: 781-15-51-223